Geisha
Hem Min sida Geisha Saschi Linus Innehåll

Geisha och Saschi

Den här sidan handlar om hur Geisha och Saschi har det tillsammans. Det är inte alltid lätt att veta vad som är det bästa när det handlar om personligheter som inte kan göra sin uppfattning klar för dem som finns runt omkring. Jag kan bara ge min syn på hur de två odjuren har det, eller vad de tycker om varandra.

Första tiden

När jag först tog hem Saschi tog Geisha det mycket hårt. Hon ville inte ha med den där hunden att göra. Den tog ju bort mattes kärlek från henne. Geisha gick hela tiden bort från Saschi. Även när Saschi försökte leka med katten visade hon tydligt att hon inte var intresserad. Som tur var använde inte Geisha klorna för att bli av med den efterhängsna valpen; då skulle jag ha blivit tvungen att göra mig av med en av dem, och jag kan inte säga vilken jag skulle ha behållit! I stället förlitade hon sig på att jag skulle säga ifrån till den där odågan som tagit upp plats i hennes hem.


Det här var en mycket vanlig händelse i början. Korten är tagna bara några          sekunder efter varandra. Geisha låg i bädden, Saschi kom dit, Geisha                lämnade bädden, Saschi låg ensam kvar. Allt tog knappt 10 sekunder.

© Anne-Lie Olsson 2006-2013