Hem Min sida Geisha Saschi Linus Innehåll
Min sida
Välkommen in på sidan som handlar om mig. Det här är en mycket självisk sida. Den tar upp saker du inte vill veta om mig, men det struntar jag i. Det är min sida och ingen har rätt att lägga sig i vad som står här.
Familjen
Jag har en helt vanlig familj. Mina föräldrar är skilda sedan länge. Min äldre syster och jag växte upp hos var sin förälder, även om vi var hos den andra regelbundet tills vi var vuxna.

Djuren   


   En stor del av min tid går åt till att ta hand om mina djur, se till att de har det så bra som     möjligt. Som synes på bilden är det inte alltid så lätt att veta vad som är det bästa för dem.     De vill båda bort från mig. Saschi är  bara 9 veckor gammal, så de har inte hunnit vänja sig vid     varandra än, och särskilt Geisha tyckte inte om att vara nära Saschi.Geisha är mycket svår att få med på kort. Så fort jag tar fram kameran är hon försvunnen någonstans. Saschi är nästan lika svår, fast på ett helt annat sätt. Hon är min lilla linslus. Hon kommer ända fram till kameran, så jag inte får med mer än nosen, samtidigt som hon verkar fråga om jag får med henne på bild. Andra gånger riktigt poserar hon för kameran, som en riktig liten diva. Jag behöver väl inte säga att jag har betydligt mer kort på Saschi än på Geisha?
Läs mer om dem på deras egna sidor.
Intressen
Jag har många olika intressen, först och främst mina djur, så klart. Men jag släktforskar också, vilket ger många roliga historier, läser mycket böcker, rotar i olika mytologier och mycket annat. Gå in här om du är intresserad och vill veta mer.
Jobbet
Jag jobbar med något som många avundas mig när jag berättar om det. De tänker inte på att det är ett krävande jobb, utan de ser bara de lätta bitarna med det. Jag jobbar på ett hunddagis/-pensionat. Och jag kan lova att det är mer än att
Hem Min familj Mitt arbete Mina intressen Asperger syndrom
© Anne-Lie Olsson 2006-2013